Ben je allergisch? Laat het ons weten.
Nigiri
Nigiri Sushi (handgeperste sushi) bestaat uit sushirijst die de chef tussen de handpalmen drukt om een ovaalvormige bal te vormen, en een topping (de Neta) die over de bal wordt gedrapeerd.
Temaki
We houden zo veel van Temaki dat we de vorm hebben verbeterd voor een betere ervaring bij elke hap. Probeer het zelf!
GUNKAN
Gunkan is een speciale nigiri sushi (nigirizushi). De bootvormige sushi is omringd met nori zeewier en heeft verschillende heerlijke toppingen!
MINI POKEBOWL
De Poké Bowl (spreekt uit als pokay) is een Hawaïaans gerecht met Japanse invloeden waarbij verse vis en groeten centraal staan gemixt met rijst, dressing en smaakmakers.
MAKI
Maki is de populaire en meest bekende gerolde sushi. De sushirijst, rijst aangemaakt met sushi su (sushi-azijn), wordt opgerold met rauwe vis of groente in een velletje geroosterd nori zeewier. Daarna wordt de rol in zes of acht plakjes gesneden. Er zijn verschillende soorten maki’s: futomaki, hosomaki, temaki, uramaki of ukimaki.
SASHIMI
Sashimi is een Japans gerecht met dungesneden rauwe vis. De sashimi wordt op traditionele wijze geserveerd met verschillende Japanse sauzen zoals wasabi, sojasaus, gember en ponzu. Sashimi wordt met eetstokjes gegeten, terwijl sushi vaak met de hand wordt gegeten.
SIDES
Traditionele Japanse bijgerechten zoals de misosoep, edamame boontjes en Japanse salades met heerlijke dressing.
MEAT
Een selectie van de meest bekende en heerlijke Japanse vleesgerechten. Probeer eens de Gyoza (Japanse Dumplings), Beef Teriyaki en de Japanse Curry!
DEEP FRIED
Gefrituurde Japanse gerechten (agemono) zijn een veelvoorkomend onderdeel van de Japanse dieet- en eetcultuur. En, kenmerkend voor de Japanse keuken, is het kookproces van dit gefrituurde voedsel verfijnd tot een subtiele kunst, resulterend in knapperige en gouden, maar verrassend minder vette versies van de westerse tegenhangers.
SKEWER
Traditionele Japanse gegrilde spiesjes (Kushiyaki). “Kushi”'verwijst naar de bamboespiesen die worden gebruikt om de ingrediënten te speren, terwijl' “yaki” gegrild of gebakken betekent.
FISH
Een selectie van de meest bekende en heerlijke Japanse visgerechten. Probeer eens de Japanse gegrilde zalm met ponzusaus en de gegrilde makreel!
HOT BOWLS
Heerlijke Japanse traditionele gerechten zoals de udon noedelsoep en de roergebakken noedels.
VEGGIES
Een selectie van de favoriete Japanse groentegerechten.
SWEETS
Om uw lunch of diner op een ideale manier af te sluiten