Tatsu Haarlem 1

OUDE GROENMARKT 14-16 - 2011 HL HAARLEM - +31 23 531 4472

Tatsu Haarlem 2

Riviervismarkt 11 - 2011 HJ HAARLEM - +31 23 763 05 21

TWEE RESTAURANTS IN CENTRUM HAARLEM

Bij SUMO Haarlem geniet je in een ongedwongen sfeer van de moderne Aziatische keuken. In beiden vestigingen in het hartje van de stad kun je terecht in onze sfeervolle restaurants of op het terras. Proef ons unieke all you can taste-concept op het zonovergoten terras, terwijl de stadse gezelligheid aan je voorbijtrekt. Onze chefs bereiden dagelijks moderne Japanse gerechten van de meest verse ingrediënten. De kleine porties bieden de mogelijkheid om alle smaken te proeven. Kortom, bij SUMO Haarlem kun je terecht voor de echte Japanse beleving!

VERNIEUWDE MENUKAART BIJ SUMO HAARLEM

Kom onze vernieuwde menukaart proeven! Deze biedt een nog grotere variatie aan diverse smaken uit de moderne Aziatische keuken. Het unieke all you can taste-concept biedt de optie om alles te proeven door middel van kleinere porties die je met elkaar kunt delen. Onze chefs verwerken elke dag de meest smaakvolle ingrediënten in de bijzondere Japanse gerechten op onze menukaart. Echte sushi liefhebbers halen hun hart op met verse sushi, maar daarnaast kun je ook genieten van heerlijke grill- en wokgerechten. Kom naar SUMO Haarlem voor een onvergetelijke Japanse smaaksensatie!

RESERVEER JE TAFEL BIJ SUMO HAARLEM

Reserveer eenvoudig bij een van onze restaurants in het centrum van Haarlem. Dit kan zowel telefonisch als via het online boekingssysteem van SUMO Haarlem. Kom je met een groter gezelschap? Dan raden we aan om op tijd te reserveren. Zo ben je zeker van een mooi plekje in één van onze sfeervolle restaurants. Ook als er speciale dieetwensen of allergieën zijn vernemen we dit graag, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Wil je een verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis bij SUMO Haarlem vieren? Dat kan! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.